POSSIBLE ACOMIADAMENT DEL PROFESSORAT.

17/01/2009
- Segons informació obtinguda per part del professorat de la nostra escola. El passat dilluns el director del centre, va comunicar a l'antic professorat de l'escola Abadessa Emma (que en aquests moments són treballadors fixes de l'Ajuntament), que el dia següent tenien convocada una reunió a les dependències de l'Ajuntament, on se'ls hi comunicaria el seu possible acomiadament pel proper curs.
- En la reunió mantinguda a l'Ajuntament, se'ls hi va comunicar que a partir del curs que ve el centre passa totalment al Departament d'Educació i que això comportarà que els cursos de cinquè i sisè que actualment s'imparteixen a l'Abadessa Emma, es traslladin al CEIP Mestre Andreu.

- En aquesta reunió el professorat va insistir per saber quina seria la seva situació i no se'ls hi va clarificar en cap moment, tot i que mai es va parlar que se'ls acomiadaria, però no se'ls hi va donar alternatives a la seva situació laboral. Van sortir de la reunió sense saber què passava amb ells.
  • L'AMPA del Centre Abadessa Emma, com a representants que som dels pares i mares dels alumnes, estem molt preocupats perquè aquesta situació afecti a la qualitat d'ensenyament que rebin els nostres fills i filles, degut a una possible desmotivació per aquesta situació inestable.